atvidabergatvidabergff-trojaNamn: Åtvidabergs FF

Grundades år: 1907

Arena: Kopparvallen

Fans/supporterklubb: Kopparslagarna

SM-Guld: 2

Hemmaställ: Blå/Vit/Röd

Bortaställ: Röd

Åtvidabergs FF på nätet

Hemsida till Åtvidabergs FF

Hemsida till Kopparslagarna Via Kopparslagarnas hemsida kan du hitta snygga supporterprylar och tröjor så att du kan stödja Åtvidaberg i framtiden. Det gamla storlaget från den lilla staden Åtvidaberg kommer att spela Allsvenskan även säsongen 2015 och det kommer att bli intressant att följa dem genom hela säsongen, då de bland annat har plockat upp en del yngre förmågor och produkter i a-laget som till exempel David Lundgren som är en intressant spelare! Åtvidaberg är kända för att fostra egna unga och duktiga produkter och det finns ett flertal som spelar i de större klubbarna i Sverige idag som kommer från Åtvidabergs ungdomsled. Det brukar vara mest folk på plats på Kopparvallen när storlagen AIK och Göteborg kommer till staden.

Åtvidaberg kommer ifrån Åtvidaberg och har i många år varit ett storlag i svensk fotboll och på Kopparvallen har många kända spelare gjort stormatcher! Några av de välkända spelarna är Ralf Edström och Roland Sandberg som har gjort många fina matcher för sitt ÅFF.

Åtvidaberg tifo

Kopparslagarna från Åtvidaberg har skapar ofta en härlig inramning på sina hemmamatcher, då staden inte är speciellt stor till antal invånare får man ändå säga att Åtvidabergs fans ändå bjuder upp till match när det gäller att arrangera tifon och hjälpa sitt lag mot nya segrar i allsvenskan. Åtvidaberg hade en ganska tung säsong under 2014, men kanske blir 2015 Åtvidabergs och Kopparslagarnas år? Åtvidaberg inleder allsvenskan med första matchen mot IFK Göteborg på Gamla Ullevi, vilket kan bli en svår men inte alls omöjlig uppgift för Åtvid!

atvidabergtifo