Allsvenskan

Den högsta ligan i Sverige när det gäller fotboll har länge kallats för den svenska allsvenskan och de grundades redan 1924 och har sedan dess varit viktig för svensk fotbolls utveckling. Allsvenskan har bjudit många fotbollssupportrar på underhållning och många snygga mål genom tiderna och vi ser därför fram emot 2015 års start av allsvenskan som börjar i april. April är månaden då det verkligen drar igång med fotbollen i Sverige och sedan håller allsvenskan på tills sista matchen som spelas den 31 oktober. Vill du läsa mer om allsvenskan 2014 kan du klicka här.

Inför Allsvenskan 2015

Inför Allsvenskan 2015 är det mycket som händer och skall planeras inom lagen för att de skall kunna maximera sina resultat i allsvenskan när den drar igång. De regerande mästarna som vann Allsvenskan 2014, Malmö FF kommer tillsammans med AIK och IFK Göteborg troligtvis vara starka guldkandidater till titeln 2015. Men vi får se vilket lag som står pall och tar hem titeln 2015.

Allsvenskan 2015 – Förhoppningsvis ett roligt fotbollsår!

Det börjar dra ihop sig till start av Allsvenskan 2015 och oberoende av vilket lag du stöder och supportrar så kommer Allsvenskan 2015 att bli intressant att följa! Starten av Allsvenskan är 2015-04-04 och nedan har du spelschemat av Allsvenskan 2015. Det har gjorts många nyförvärv inför Allsvenskan 2015, men det största nyförvärvet får nog ända sägas vara att Rasmus Elm kommer hem till sitt Kalmar FF, vilket bör vara en otroligt bra förstärkning för smålänningarna från Kalmar.

allsvenskapokalen

Det är nykomlingarna Hammarby IF som inleder premiären mot Göteborgslaget BK Häcken och det skall bli roligt att se hur nykomlingarna kan stå sig mot BK Häcken som gjorde en fin säsong under 2014 och nästan alltid startar säsongen på ett bra sätt.